Buitenschilder Amsterdam

Buitenschilder Amsterdam

Welkom bij Koelemeijer Schilderwerken, dé buitenschilder in Amsterdam en omgeving. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief als professionele schilders en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en kwalitatieve partner voor al uw schilderwerk. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw buitenschilderwerk naar een hoger niveau te tillen.

Waarom kiezen voor Koelemeijer Schilderwerken?

  • Ervaren vakmensen: Onze schilders hebben jarenlange ervaring en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om uw buitenschilderwerk tot in de puntjes uit te voeren.
  • Kwaliteit staat voorop: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfproducten en materialen om een optimaal resultaat te garanderen.
  • Maatwerk oplossingen: Ieder project is uniek en daarom bieden wij altijd maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw wensen en budget.
  • Betrouwbaarheid: Bij ons staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij komen onze afspraken na en zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw project.
  • Uitstekende service: Wij vinden het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw project kunt u rekenen op onze volledige inzet.

Onze diensten

Bij Koelemeijer Schilderwerken kunt u terecht voor diverse diensten op het gebied van buitenschilderwerk. Hierbij kunt u denken aan:

  • Schilderen van gevels, kozijnen en deuren
  • Herstellen van houtrot en andere beschadigingen aan uw schilderwerk
  • Kleuradvies op maat

Vraag nu een offerte aan

Wilt u uw buitenschilderwerk uitbesteden aan een professionele buitenschilder in Amsterdam? Neem dan contact op met Koelemeijer Schilderwerken voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Open chat
Kunnen we je helpen?
Ik zou graag schilderwerk laten doen!