Stucwerk

Goed stucwerk is cruciaal. Als echte vakschilder stucen we al jarenlang. Onze stukadoren begrijpen hoe we zo efficiënt mogelijk een project uitvoeren. Wij werken met de beste kwaliteit materialen. Zo verzekeren we dat de kwaliteit van het hoogste niveau is.

Werkwijze stucwerk

Voordat we beginnen met stucen zorgen we ervoor dat alle zaken die niet gestuced moeten worden afgeplakt zijn en vrij blijven van pleister, gips of mortel. Vervolgens gaan we voorstrijken om een goede hechting van de nieuw aan te brengen stuclaag te garanderen. Nadat de hechting goed is aangelegd brengen we de gipslaag aan, waarna we deze gladtrekken.

Gaat het om sausklaar stucwerk? Dan laten we de gipslaag een extra keer drogen, om vervolgens nogmaals de gipsplaat af te metsen voor een glad eindresultaat.

schilder amsterdam

Wanden en plafonds stucen

Vanzelfsprekend is er een verschil tussen wanden en plafonds bij stucwerk. Zo moeten onze stukadoors bij plafonds boven hun hoofd werken. Verder zijn er veel verschillende manieren van stucen. Een veelvoorkomende manier van stucwerk is glad pleisterwerk.

Klanten waarderen ons zowel om het vakkundige schilderwerk als bijvoorbeeld om de manier waarop we meedenken over kleuren en de combinaties daarvan. Dus twijfel je over de beste keuze? Stel ons je vragen, dan vertellen we je graag meer.

Een betrouwbare partner voor uw schilderwerk

We zijn de ervaren vakschilder voor stucwerken. Dat houdt in dat we begrijpen wat jij belangrijk vindt, dat we weten wat er moet gebeuren en dat we materialen gebruiken van de hoogste kwaliteit. Dat komt zowel de levensduur als de uitstraling sterk ten goede, zodat jij zo min mogelijk omkijken hebt.

En wil je ook de muren ook laten schilderen of heb je specifieke vragen over de mogelijkheden van stucwerk? Stel ons je vragen, dan vertellen we je graag meer over ons buitenschilderwerk.

schilders amsterdam
Open chat
Kunnen we je helpen?
Ik zou graag schilderwerk laten doen!