Schilderwerken
Kleuradvies

Win kleuradvies in bij onze ervaren vakschilders. We weten van andere projecten voor binnen en buiten welke kleuren mooi bij elkaar passen. En denk je aan een specifieke glansgraad of wil je een bepaalde sfeer creëren? Wij houden rekening met de lichtinval, met de rest van het interieur en met de eigenschappen van de verf waarmee we schilderen. Zo kunnen we je vakkundig adviseren over het gebruik van de juiste kleuren.

Kleuren en tinten: voor binnen en buiten

In de juiste kleuren en tinten krijgt een kamer de juiste sfeer of krijgt de gehele woning de gewenste uitstraling. Dus denk je aan lichte of juist donkere kleuren, aan opvallende en uitgesproken kleuren of aan pasteltinten? Vertel ons waar je aan denkt voor bijvoorbeeld het binnen schilderwerk  en voor het buiten schilderwerk. De kans is groot dat we je er goed over kunnen adviseren.

Wist je bijvoorbeeld dat met name de lichte kleuren in hoogglans de beste bescherming bieden voor buiten kozijnen en deuren? En dat lichte kleuren voor binnen niet verkleuren als je daar de juiste verf voor gebruikt? Daarnaast weten we veel van kleurcombinaties en tinten die elkaar versterken of die juist met elkaar contrasteren. Onze vakschilders denken graag met je mee, voor kleuradvies op basis van jouw plannen en dromen.

winterschilder amsterdam

Combinaties van kleuren en glansgraad

Binnen is het gebruikelijk om de wanden te sausen met matte verf, iets dat ook geldt voor het plafond. De kozijnen hebben vaak zijdeglans, al is het ook mogelijk om die af te werken in mat of hoogglans. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, zowel op basis van de stijl en uitstraling als de functionele eigenschappen van de verf.

Veel klanten waarderen ons om het kleuradvies dat we als vakschilder delen. We weten uit ervaring hoe bepaalde kleuren samen ogen en waar je rekening mee moet houden om voor de hoogste kwaliteit te kiezen.

Kleuradvies door de vakschilder

Dus wil je meer weten over kleuren en over tinten die je met elkaar kunt combineren? Of zoek je de kwalitatief beste kleur en de glansgraad die buiten zorgt voor bescherming tegen de weersinvloeden? Daarover denken we graag met je mee. Stel ons je vragen, dan adviseren we je over de mogelijkheden. Vervolgens brengen we je graag een gratis en vrijblijvende offerte uit. En wil je de kleur op het laatste moment toch nog wijzigen? Dat is vaak geen enkel probleem, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

schilders amsterdam
Open chat
Kunnen we je helpen?
Ik zou graag schilderwerk laten doen!