Buitenschilder

De beste buitenschilder beschermt het houtwerk of andere materialen tegen alle weersomstandigheden. Anders dan veel mensen denken biedt de verf namelijk veel meer dan alleen de gewenste kleur. Natuurlijk lakken we de kozijnen, deuren en andere (houten) onderdelen netjes af. Ondertussen zorgen we voor de beste bescherming tegen hitte, kou, regen en andere neerslag. Dat garandeert een lange levensduur, zowel van het schilderwerk als van het onderliggende materiaal.

Beste bescherming tegen alle weersomstandigheden

We begrijpen als buitenschilder dat je het schilderwerk liever niet te vaak laat doen. In plaats daarvan wil je goed laten schilderen, zodat je er vervolgens een aantal jaren van af bent. Dat geldt in sommige gevallen voor het binnen schilderwerk, maar vooral buiten is dat een belangrijke behoefte van veel van onze klanten.

We schilderen voor particulieren en voor bedrijven. Dus gaat het om de volledige woning, om een aantal kozijnen of om een winkelpui? Onze vakschilders komen graag bij je langs om het schilderwerk te beoordelen. Als buitenschilder letten we goed op de kwaliteit, beoordelen we of de verf al poedert en letten we op eventuele houtrot en andere problemen met het onderliggende materiaal. Op basis daarvan adviseren we je of het belangrijk is om ons als buitenschilder in te huren, of dat het misschien nog even kan wachten.

Schilder aan het werk

Voor alle seizoenen: ook als winterschilder

We werken jaarrond als buitenschilder. Dat betekent dat je ons kunt inhuren als winterschilder. Juist in de wintermaanden is het voor veel schilders relatief rustig, dus hebben we alle tijd om je goed te helpen. Uiteraard houden we rekening met het weer en gebruiken we zowel verf als andere materialen die goed geschikt zijn voor de omstandigheden.

Het betekent in de praktijk dat we ook in de winter beschikbaar zijn voor binnen schilderwerk en als buitenschilder, net als tijdens de andere seizoenen. We kijken kritisch naar de huidige staat van de lakverf en de onderliggende lagen. En we houden rekening met de ondergrond, om die zo goed mogelijk te beschermen met het nieuwe schilderwerk dat we aanbrengen. Het resultaat is vakwerk door de buitenschilder, waarmee je weer zeker weet dat het er jaren tegenaan kan.

Buitenschilder

Zoek je een buitenschilder met ervaring, die kritisch meekijkt naar wat er moet gebeuren? We wassen en ontvetten de ondergrond, controleren op loszittende verflagen en schuren het geheel netjes op. Kale plekken zullen we opnieuw gronden, terwijl we gaten en kieren dichten. Door het daarna licht op te schuren en volledig te gronden maken we de weg vrij om het geheel af te lakken. Het resultaat is vakwerk door de buitenschilder, waarmee het schilderwerk goed bestand is tegen alle weersomstandigheden.

schilder amsterdam
Open chat
Kunnen we je helpen?
Ik zou graag schilderwerk laten doen!