Je wilt de kosten van schilderwerk berekenen. Dat kan eenvoudig online, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien brengen we je natuurlijk graag een gratis en vrijblijvende offerte uit. Daarmee laten we precies zien wat de kosten zijn. En heb je daar vragen over? Onze vakschilders leggen het je graag uit.

Binnen en buiten: voor al het schilderwerk

Je wilt weten hoe we de kosten van schilderwerk berekenen. Daarvoor is het belangrijk dat we weten waar je precies naar op zoek bent. Bij binnen schilderwerk gaat het vaak om het sausen van wanden en het plafond. We berekenen bijvoorbeeld een prijs per vierkante meter, waarmee we kunnen uitrekenen wat de totale kamer of de totale woning kost.


Gaat het aan de andere kant om buiten schilderwerk en om de kozijnen en deuren? We schatten in hoeveel uur werk er zit in het wassen en ontvetten, schuren, opnieuw gronden en aflakken van de ondergrond. Uiteraard beoordelen we daarvoor eerst de huidige staat van zowel de verflagen als de ondergrond.


En is er een steiger nodig om de hoger gelegen verdiepingen te kunnen schilderen? Of moeten we andere materialen en gereedschappen toepassen? Dat geven we duidelijk aan in de offerte en de prijsberekening, zodat je de kosten van het schilderwerk kunt berekenen of in ieder geval kunt volgen hoe wij tot de totaalprijs komen.

Prijs per vierkante meter en per uur

We staan bij onze klanten bekend om onze scherpe tarieven, vooral in verhouding tot de levensduur en de duurzaamheid van het schilderwerk.

We berekenen de kosten van het schilderwerk op basis van een prijs per vierkante meter of een prijs per uur, afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Daarover zijn we transparant, om jou zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe we tot de totale kosten zijn gekomen.

Kosten schilderwerk berekenen

Dus wil je de kosten van het schilderwerk berekenen, om vooraf goed te weten waar je aan toe bent? Dat begrijpen we heel goed, en daar helpen we je graag bij. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ontdek je meteen of het schilderwerk binnen budget valt.

En denk je aan een onderhoudscontract, bijvoorbeeld voor een VvE of als bedrijf met een winkel, kantoor of een ander pand? We helpen je graag de kosten van het schilderwerk te berekenen, zowel voor nu als op termijn.

Open chat
Kunnen we je helpen?
Ik zou graag schilderwerk laten doen!